6 jun. 2010

Hip-Hop is NOT (I repeat: NOT) dead

Deze blog gaat grotendeels over mijn eerste passie: mode. Maar eigenlijk is dat niet mijn grootste liefde (wel de duurste). Muziek is my first and last LOVE. Ja, het is liefde! Want ben ik een keer boos, wie is er dan onvoorwaardelijk voor mij? Soms is het Kelis, soms is het Opgezwolle. Gefrustreerd: Pharoahe Monche of een beetje Tribe Called Quest? Vrolijk: Jiggy Dje. Vredelievend: Winne. Relaxed: Fakkelbrigade. Whitney Houston 2: ja ik blèr graag keihard mee maar ik kan niet rappen, dan heb je nog altijd de mix tussen hip-hop en zang (Priester, Nino en Kraantje P) waar ik mijn zangbehoeftes bij kwijt kan. Zo kan ik nog wel 24 uur verdergaan en dan ben ik nog niet klaar.

Muziek is een breed begrip. Ik hou van muziek. Ik leef muziek, ik slaap door muziek, ik moet altijd muziek om mij heen hebben. Maar wat voor sommigen muziek is, is voor mij een huilenswaardigenietopdepositievemanier/orenmisbruikende flater van iets wat op muziek moest lijken. Ik hou voornamelijk van (Nederlandse) Hip-Hop. Ja, niemand verwacht dat van iemand die niet 5 piercings door haar lip heeft laten schieten, geen spijkerbroek draagt die tot aan haar knieën hangt, een Universitaire opleiding volgt en braaf bijna al haar vakken haalt. Ach ja, ik hou ervan om mensen te verbazen.

Om tot de clue van het verhaal te komen: ik was gisteren naar Boogiedown in Breda, een gratis hip-hop festival. Na een reis van 3 uur kwamen wij (Linde & ik) eindelijk aan! Omdat het programma zelf ook wat uitliep (zal eens niet bij een hip-hop concert) hebben wij nog mee kunnen genieten van Kraantje P, Fresku, Önder (Murdaturk) en nog meer namen. Een geslaagde dag waar ik nu, de volgende dag 20:51, nog van bij moet komen.
En natuurlijk gun ik het jullie ook om mee te kunnen genieten! Ik heb zelf geen foto's genomen, maar Twitter is my friend!
Van boven naar beneden: Kraantje P, 2x Fresku, Master Ace en wat mensen! Gotsa love it!

6 opmerkingen:

 1. cool pics, nice blog \!!

  http://moncheri2311.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. love your blog! and this event looks really amazing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaaf! Ik dans zelf ook, ook streetdance/hiphop.. Als ik ervan af wist was ik zeker gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Template developed by Confluent Forms LLC