14 jul. 2010

14.07.10

Na een maand (foei) niet upgedate te hebben kom ik er eindelijk weer aan toe! 
Ik zal even uitleggen waarom ik niks heb gedaan:
1. Ik had (her)tentamens verdeeld over 2,5 week
Ik heb mijn P niet in één jaar gehaald dus ik moest nog een propedeusevak volgen. Goed nieuws: ik heb hem gehaald dus nu ben ik verlost van het leed dat studievertraging heet ;).
2. Ik heb een nieuwe baan. 
Nu het zomervakantie is rooster ik mezelf wat meer in zodat ik zometeen genoeg geld heb voor mijn vakantie in Boedapest om te shoppen overleven. 
3. Ik had een bloggersdip
Ja, zo snel al! Ik vond het weinig inspirerend. Ik ben er nog steeds niet geheel tevreden over (lay-out, plaatjes etc.), de perfectionist die ik ben. Maar ik heb mezelf bijeengeraapt en ik heb een aantal nieuwe ideeen voor 99thavenue. Ik wil meer doen met schrijven (zie hieronder voor de reden). Natuurlijk afgewisseld met (veel) plaatjes, zinloze posts en muziek!

Maar ik ben er dus weer bij! Nadat ik het vak journalistieke vaardigheden heb gevolgd heb ik, eigenlijk mijn docente, ontdekt dat ik een journalistieke knobbel schijn te hebben! Ik al die tijd maar denken dat schrijven één van mijn non-talenten was. Na het vak af te hebben gerond met een 7,6 ben ik ervan overtuigd dat ik het niet alleen leuk vind, maar het blijkbaar ook kan, HOERA! Of jullie het leuk vinden is nog maar de vraag, dat laat ik aan jullie beoordeling over! Hou mijn blog dus in de gaten/volg mij/doe een dansje want ik ben weer terug ;).


PS. Hierbij als goedmakertje nog een leuk zomerliedje!

<

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je P!
    Toch leuk als blijkt dat je talenten hebt he ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Template developed by Confluent Forms LLC