17 jul. 2010

Alors on va en Anvers!


 Alé luitjes!
Allereerst: ik was de afgelopen drie dagen in Antwerpen, vandaar dat ik niet heb geupdate.
De stad viel mij eerlijk gezegd een klein beetje tegen.. Ik had het idee dat ik mij een "weekeindje" in het buitenland zou wanen...nou mooi niet. Het voelde alsof ik de grens nooit was overgestoken. Ik had mij verheugd op het leuke accent en op vriendelijke mensen. Het tweede was waar: Belgen zijn een stuk vriendelijker dan Nederlanders. Maar op een leuk accent hoefde ik niet te rekenen, iedereen is daar vreselijk vernederlandst (ergens diep van binnen hoopte ik op Pfaffs-achtige taferelen?)! Volgende keer toch maar wat dieper Belgie in gaan. Afgezien van mijn
kleine persoonlijke frustraties was het een topstad. Leuke (en véél) winkels met goede "solden" zoals zij dat noemen, mooie architectuur. Er is er kortom genoeg te doen! 

Ik heb niet veel gewinkeld ondanks dat de stad bekend staat als een stad met een supergoede Sale. Dit was een straf die ik mijzelf heb opgelegd omdat ik de afgelopen maanden buitensporig veel geld heb uitgegeven! De verleiding was groot, dat moet ik toegeven maar ik heb mij sterk gehouden. Zonder(!) pinpas maar met een kleine hoeveelheid aan losgeld ben ik naar onze Zuiderburen vertrokken. Het verbaasde mij dat weinig winkelen welliswaar voor een voldaan gevoel zorgt! Ik hoop dat ik dit gevoel aanhou aangezien ik van plan ben een wereldreis te gaan maken in 2012. Het shoppinggeld zou ik dus maar al te goed kunnen gebruiken voor deze reis.

Morgen begin ik weer eens de jaarlijkse "kastuitmest-sessie", dit betekent dat al mijn spullen de kast uit worden gegooid en ik de spullen die ik vorig jaar op het stapeltje 'kan-wel-nuttig-zijn/zal-ik-vast-nog-wel-gebruiken" legde nu alsnog de deur uitgooi. Aangezien ik dan toch alles al heb uitgestald vind ik het wel een goede timing om meteen foto's te maken van mijn NEW BUYS.  
Benieuwd? Kom morgen maar terug!
Voor nu, 
welterusten!
 
 

10 opmerkingen:

 1. Nouja toch weer een ervaring rijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I can only say one thing, I love your blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. succes met je kast uitmesten! Ik moet daar ook maar is aan beginnen, ik heb nu serieus 4 kasten, en kan nu dus echt niks meer kwijt. En ik heb dan altijd, dat ik niks weg wil doen :P en de optie voor ee 5e kast gaat echt veel te ver vind ik :P

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. un post muy inspirador!!!
  muy buen blog
  1besazo =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super lovely blog!


  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat het tegenviel! ik ga vrijdag :D

  BeantwoordenVerwijderen

Template developed by Confluent Forms LLC